GOTT och BLANDAT- EVENTS

                         ARRANGEMANG FÖR DIG

                        SOM GILLAR LIVETS GODA 

 

 

 

 

 

Länkar

 

 

www.moholmsherrgard.se

En underbar herrgård vid Tidan, nära Göta Kanal mellan Vänern och Vättern.  Lena och Michael Hamilton driver verksamheten. Dom serverar egenodlade grönsaker och frukter. Närproducerat och ekologiskt och dessuton som det viktigaste, det som serveras är jättegott.En perfekt plats för festligheter i en miljö som präglas av att det är familjen som driver stället och att Lena lagar all mat själv.

 

www.gimoherrgard.se

Ett verkligt ståndsmässigt ställe för stora och små fester. Vacker miljö både inomhus och utomhus. Man blir på festshumör när man kommer in på Gimo Herrgård. Underbara kultur- omgivnigar med många utflyktsmål

 

www.sastaholm.se

God mat i lekfull miljö. Här har legendaiiska skådespelare tillbringat sin ålderdom i det som då var Höstsol. Det har man tagit fasta på och nu kan man bo i rum som har namn efter ledendararna och dessutom kan man agera själv i nedre delen av herrgården. Där finns , precis som på teatern ett kostymförråd och en sminkloge ochdessutom en kareokeeanläggning för de som vill uppträda och sjunga.

 

www.friibergh.se

En herrgård med otroligt god mat och en synnerligen vänlig atmosfärdet perfekt för avkoppling med god mat och god dryck.Trivselfaktorn är verkligen den högsta tänkbara.